Informatie

Verzekering:
Wij geven het advies een huisdieren verzekering af te sluiten twee dagen voordat het kitten verhuist bij Proteq. Zij zijn scherp geprijst met een zeer uitgebreide dekking. Deze wordt na één jaar automatisch verlengd en deze zult u, als u deze niet wilt behouden, zelf moeten opzeggen. Dit kan per dag, u heeft na een jaar geen opzegtermijn. Wij raden dit dus wel aan omdat de premie erg laag is en de kosten van een consult al rond de 30,- is. (dit is ruim drie maanden premie) Ook is de keuze om wel of niet naar de dierenarts te gaan wat gemakkelijker als u weet dat uw dierbare gezinslid verzekerd is.
Bij erfelijke aandoeningen zullen wij het eigen risico tot twee jaar na aankoop, tot een maximum van 100,- per gebeurtenis vergoeden.

Stamboom:
Het kan voorkomen, altijd door overmacht, dat de stamboom er nog niet is wanneer wij het kitten naar zijn nieuwe adres brengen of wanneer de nieuwe adoptant het kitten komt halen, dit kan voor komen en is helemaal geen ramp. Dan sturen wij uiteraard de stamboom na. In heel specifieke gevallen kan het langer duren dan normaal. Ook wij balen daar behoorlijk van, echter wij kunnen dit soms niet voorkomen, wij zijn afhankelijk van een vereniging die draait op vrijwilligers en kunnen aan deze fantastische mensen geen eisen stellen!
Wij leven het adoptiecontract altijd na, wij hebben immers ook getekend!
De stamboom komt altijd, geen zorgen daar over!

Vragen:
Voordat je ons een berichtje stuurt met een specifieke vraag, altijd goed hoor, zou je eens kunnen lezen in de uitgebreide documentatie welke we bij de adoptie hebben overhandigd. Daar staat bijna alles in wat je zou kunnen gaan vragen. Foto’s vinden wij ALTIJD leuk om te ontvangen!

Tevreden?:
We zouden het zeer op prijs stellen als jullie het klanttevredenheidsonderzoek zouden invullen!
Wij leren hier altijd erg veel van!

Alvast bedankt!